duminică, aprilie 19, 2015

ZIUA MONDIALĂ A CĂRȚII

23 aprilie- Ziua Mondială a Cărţii şi a Drepturilor de Autor și Ziua Bibliotecarului din România

Congresul General UNESCO a declarat 23 aprilie, Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, iar în România, printr-o Hotărâre de Guvern din 2005, data de 23 aprilie a fost declarată Ziua Bibliotecarului.

Pe 23 aprilie 2015, în intervalul orar 18.00-21.00, se va desfășura a III-a ediție a Nopţii Bibliotecilor Româneşti, eveniment național, marcă înregistrată la OSIM, CE a fost gândit ca o prelungire firească a Zilei Bibliotecarului Român şi care urmăreşte să aducă biblioteca şi utilizatorii acesteia împreună, să crească vizibilitatea bibliotecilor în societate, prin dialog formativ, practică participativă, etică constructivă, prin servicii şi proiecte inovative, să revalorizeze biblioteca. Activitățile vor fi diverse, de la sesiuni de lectură, conferinţe tematice, întâlniri cu scriitori, lansări de carte, cercuri de lectură, piese de teatru, la jocuri, concursuri, expoziţii etc). (CCD Suceava)

Lecturile lui Moș Crăciun

 INVITAȚIE LA LECTURĂ! Vin  Sărbătorile de iarnă! Moș Nicolae e la ușă, Moș Crăciun e pe drum, iar Moș Vasile cu Anul Nou se văd în...